Het repertoire van het koor bestaat uit twee delen:

Christelijke liederen, die we uitvoeren tijdens de kerkdiensten waar we onze medewerking aan verlenen. We proberen veel afwisseling te vinden in de gezongen muziek. Liederen die we de afgelopen periode onder andere hebben ingestudeerd, zijn:

– In your arms van het Oslo Gospel Choir
– Bless the Lord – Taize
– God and God alone – Phill McHugh / Jan Blei
– Ik zal er zijn – Sela
– God is mijn herder – Opwekking 790
– Ave Maria – Giulio Caccini / Olof Vugs
– Hallelujah – Händel / Tom Parker

Daarnaast zingen we in juni en oktober in een verzorgingshuis een aantal oude, Nederlandse liederen.

We zingen daar ook uit ons algemene repertoire, daarbij valt dan te denken aan:

– California Dreaming – Mama’s & papa’s
– Het Slavenkoor - Giuseppe Verdi
– Medley van musicalstukken van Andrew Loyd webber
– This world – Beethoven / Parker
– De kleine dingen – H. Peters jr.

Omdat het koor dit jaar 75 jaar bestaat geven we een groot kerstconcert in de Lucaskerk in Elden. Daarvoor studeren we een aantal oude en nieuwe kerstliederen in, vanuit de geschiedenis van het koor.

Na de pauze zullen we ‘The Young Messiah’ uitvoeren. Dit is het verhaal van Jezus Christus.

De profeet Jesaja voorspelde reeds zijn komst en in de evangeliën kunnen we
lezen over zijn geboorte, zijn leven op aarde, zijn lijden en sterven en zijn opstanding.

De componist Georg Friedrich Händel verwerkte al deze gegevens in zijn oratorium: The Messiah. Tom Parker heeft deze Messiah van Händel eind jaren 70 opnieuw bewerkt zodat de jeugd van toen deze muziek beter zou gaan begrijpen.
En zo ontstond "The Young Messiah".